0721 609 010 office@electrieco.ro

Electrician autorizat Bucuresti si Ilfov

Având nevoie de electrician autorizat în Bucuresti pentru servicii urgente în rețeaua dvs. electrică, consultați compania noastră.

Suntem gata să vă ajutăm atunci când problema dvs. este o siguranță arsă, un candelabru care nu se aprinde, întrerupătoare electrice deteriorate, întrerupătoare blocate. Avem o echipă instruită și cu experiență pentru cele mai diverse probleme care pot apărea în rețeaua dvs. electrică.

Ne desfășurăm activitatea în: case, clădiri, companii, birouri, și comerț, compania noastră electrician autorizat vine și rezolvă. Dacă este urgentă, compania noastră are o flotă modernă de vehicule care vă vine cu urgență și promptitudine, luând profesioniști calificați pentru a vă rezolva problema.

Ani de experiență care generează satisfacții pentru clienții noștri prin prezentarea de soluții imediate și inovatoare pentru problema lor de electricitate. Serviciile noastre electrice sunt certificate prin calitatea cu care îl executăm, oferind liniștea sufletească clienților noștri.

Avem un proiect special clienților noștri, care la nevoie au o urgență. Acum va punem la dispozitie un electrician de urgenta, pentru a remedia defectiuniile electrice din locatia clientului nostru.

 • Inlocuit tablou electric
 • Reparatii tablou electric
 • Reparatii electrice
 • Interventii rapide
 • Inlocuit corpuri de iluminat
 • Reparatii doze electrice
 • Inlocuit bec
 • Inlocuit fasung
 • Inlocuit prize
 • Schimbat intrerupatoare
 • Inlocuit aplice / lustre
 • Verificare PRAM
Ce face un electrician autorizat non-stop?

Avem grija de siguranta ta
Electrician pret / calitate

Avem grijă de clienții noștri, deci ne luăm toate măsurile de precauție, respectând standardele de siguranță și folosim materiale sigure și de calitate, astfel încât serviciul electrician autorizat să fie realizat în cel mai bun mod posibil. Compania noastră electrica  oferă un serviciu de calitate, viteză și eficiență, căutând satisfacția clienților noștri cu serviciile prestate.

Solicitați o ofertă la echipa noastră de electricieni ! În plus, echipa noastră de servicii electrice a pregătit profesioniști, fiabili și dispuși să rezolve orice problemă legată de serviciile electrice a clienților noștri.

De ce sa fie autorizat

Cum sa alegem un Electrician autorizat

u

Experienta in domeniul electric

Suntem electricieni autorizați ANRE! Cu mai mult de 10 ani de experiență în domeniu, suntem dedicați să oferim lucrări electrice de calitate și să oferim soluții clienților noștri.
u

Echilibrul vieții profesionale

Atâta timp cât ieși în evidență în domeniul tău, fii un tehnician excelent, păstrează proiectele la program și fii centrat pe client. Dar credem în echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Considerăm că nu ar trebui să fiți penalizat pentru că aveți hobby-uri și decideți să mergeți în vacanță sau să vă extindeți familia.
u

Servicii de urgenta clientilor nostri !

Serviciile de urgență vor fi furnizate pentru a asigura bunăstarea celor care au nevoie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am adoptat mai multe măsuri de securitate pentru a proteja clientul și profesionistul nostru.
u

Compania de electricieni Electrician24

Știați că serviciile de electrician sunt servicii de răspundere civilă? Serviciile de energie electrică trebuie să fie efectuate de electricieni autorizați, deoarece siguranța lor depinde de experiența electricianului și de instruirea continuă.

2 + 10 =

Adresa noastra

Bulevardul Chisinau 18
Sector 2, Bucuresti

Telefon

E-mail informatii

office@electrieco.ro

Call Now