0721 609 010 office@electrieco.ro
Iată o listă scurtă care arată care sunt temele unui electrician și ce servicii poate oferi în fiecare zi.

Aparate electrice

Tot ceea ce privește echipamentele electrice este o sarcină care este îndeplinită de electrician, care le instalează, le ține să le redeschidă acolo unde este necesar. Mulți astăzi spun că nu merită să reparați electrocasnice, dar acest lucru nu este cazul deloc, deoarece costul reparațiilor este întotdeauna mai mic decât costul unui aparat nou.

Cablarea sistemelor noi și non-noi

Un electrician bun are, de asemenea, abilitățile necesare pentru a citi schema unei instalații electrice. Determinarea cablajului potrivit, atât pentru sisteme noi, fie chiar pentru cele existente, trece prin codificarea specificațiilor codului electric pe care un expert le poate cunoaște și nu o improvizată în acest sector.

Instalarea de întrerupătoare și prize

După ce a avut grijă de cablarea sistemului, electricianul are, de asemenea, grijă de instalarea, întreținerea și modificarea a tot ceea ce aveți nevoie: întrerupătoare, prize, relee, panouri electrice, senzori și tot ceea ce aveți nevoie.

Nu doar private …

Electricianul este un profesionist care nu se ocupă doar de locuințele private, dar intervine și în situații industriale în care nevoile sunt complet diferite. De fapt, acest profesionist are grijă de instalarea, repararea și înlocuirea generatoarelor, alternatoarelor, acumulatorilor de încărcare industrială etc.

Crearea unui circuit

Când trebuie creat un circuit, electricianul are grijă să tragă cablurile electrice în conducte speciale. În momentul în care trebuie să puneți o priză, electricianul găurește peretele, sau chiar podeaua, în punctul exact.

Componentele audio și video

Un alt serviciu care este întotdeauna la mare căutare de la un electrician bun este instalarea unei serii de dispozitive audio și video. Acestea sunt conectate la curent de către un profesionist valabil din acest sector, care este disponibil și pentru instalarea sistemelor de climatizare nu numai în mediile casnice, ci și în magazine și birouri.

Call Now